PALVELUT JA HINNAT

Julkinen tai yksityinen palvelut: mitkä minun kuuluu saada kunnalta? Miten parantaisin elämänlaatuani yleisesti? Miten varmistaisin parhaiten, että turvallisuusasiat ovat kunnossa?

Julkinen vai yksityinen? Tilaa asiantuntijan tekemä nykytilan arvio ja jatkosuositukset.

Tunnin kotikäynti, jossa omainen on mukana. Käydään läpi seniorin ja omaisen näkemys seniorin selviytymisestä kotona. Hyödynnetään olemassa olevat asiakirjat. Arvioinnista saa kirjallisen koosteen, joka sisältää kolme asiaa:

  1. arvion nykytilanteesta
  2. palvelut, joihin seniori on oikeutettu
  3. ehdotus muista palveluista, jotka tukevat seniorin kotona asumista
Koosteessa on myös lisätieto siitä, mistä ja miten kutakin palvelua haetaan. Palveluita, joihin seniori voi olla oikeutettu ovat esimerkiksi kotihoidon palveluseteli ja eläkkeensaajan hoitotuki. Muita palveluja voivat olla esimerkiksi ruokailuun liittyvät palvelut tai teknologiset ratkaisut.

Asiantuntijan tekemä nykytilan arvio ja jatkosuositukset -palvelun hinta on 150 euroa. Tilaaminen ei sido jatkosuosituksien toteuttamiseen tai muihinkaan palveluihin.

Lue täältä lisää siitä, mitä palveluja voi saada julkiselta ja mitä yksityiseltä puolelta tai pyydä lisätietoja palvelusta sähköpostitse tuula.korhonen@nexussenioripalvelut.fi tai soittamalla 040 822 4020.

Tilaa tai kysy lisätietoja soittamalla 09 4155 1955.

Tilaa elämänlaatua lisäävät palvelut (alk. 40 euroa)

"Sellainen on huono päivä, jos kukaan ei edes soita."

Senioreiden elämänlaatua lisäävät seniorin omatoimisuutta tukevat palvelut. Tärkeää on saada tehdä niitä asioita, joita aiemminkin on tehnyt. Avun tarve alkaa usein elämän muutoksesta kuten leskeksi jäämisestä tai sairastumisesta.

Elämänlaatua lisääviä palveluja ovat esimerkiksi paremmasta ravitsemuksesta huolehtiminen, kuten päivittäinen tuore aamiainen tai lounas kotiin tuotuna. Mieltä voivat piristää myös konsertit ja teatterit. Voimme avustaa suunnittelussa, lippuvarauksissa ja näytöksiin menemisissä. Elämänlaatua lisää myös asiointiapu kaupassa, apteekissa tai lääkärikäynnillä.

"Olen itsekin väsynyt ja nuhjuinen: koti on vain minun näköiseni."

Myös kodin siisteys on tärkeä osa elämänlaatua. Nexuksen tarjoama Kotisiivous joka toinen viikko -palvelu vastaa tähän tarpeeseen.
Pyydä lisätietoja palvelusta sähköpostitse tuula.korhonen@nexussenioripalvelut.fi tai soittamalla 040 822 4020.

Tilaa tai kysy lisätietoja soittamalla 09 4155 1955.

Tilaa turvallisuutta edistävät palvelut (alk. 480 euroa)

Kotona asumisen turvallisuutta lisäävät esimerkiksi se, että seniori on tavoitettavissa puhelimella tai ulkoa paikantimella. Mikäli seniorilla on riski kaatua, ehkäisevät asunnon järjestelyt kaatumisia ja tuovat turvallisuutta. Hyödynnämme tarvittaessa uutta teknologiaa.

Huomioimme myös taloudellisen turvallisuuden. Voimme esimerkiksi auttaa puhelinmyyntieston laittamisessa ja neuvoa edunvalvontavaltuutuksen tekemisessä.

Esimerkkinä Arkiturvallisuuspaketti, joka sisältää senioriammattilaisen tunnin kotikäynnin maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin sovittuna aikana.

Pyydä lisätietoja palvelusta sähköpostitse tuula.korhonen@nexussenioripalvelut.fi tai soittamalla 040 822 4020.

Tilaa tai kysy lisätietoja soittamalla 09 4155 1955.

CONCIERGE

Tilaa concierge-palvelut senioreille (alk. 40 euroa)

Räätälöimme palveluja seniorille omaisen kanssa yhteistyössä toimien. Palvelun tavoitteena on kotona asumisen turvallisuuden ja elämänlaadun lisääminen. Sovittavat palvelut voivat liittyä esimerkiksi seniorin tavoittamiseen tai tukemiseen eri tilanteissa, olipa kyseessä sitten matkalle lähtö, oopperailta tai kadoksissa oleva esine.

Tuntihinnat, sisältävät arvonlisäveron:

- Arkipäivinä klo 18 asti: 40 euroa tunti
- Iltaisin ja lauantaisin: 50 euroa tunti
- Sunnuntaisin: 80 euroa tunti
- Neuvontatunti: 80 euroa
- Kartoituskäynti: maksuton

Tehdään sinulle sopivana aikana kotikäynti ja keskustellaan siitä, mistä lisäpalveluista seniori voisi olla kiinnostunut.

Pyydä lisätietoja palvelusta sähköpostitse tuula.korhonen@nexussenioripalvelut.fi tai soittamalla 040 822 4020.

Tilaa tai kysy lisätietoja soittamalla 09 4155 1955.

TOIMINTAMME ARVOT

  • Ikääntyneen kunnioittaminen
  • Asiakaslähtöisyys
  • Laaja-alaisuus palvelujen tuottamisessa
  • Omaisten kuunteleminen ja kunnioittaminen
  • Verkostoyhteistyö Helsingin kaupungin kotihoidon, yksityistenammatinharjoittajien, yritysten ja yhdistysten kanssa

YHTEYSTYÖSSÄ