WOTKIN'S-KOTILOUNAS - ATERIAPALVELU SENIOREILLE

Wotkin's-kotilounas ja ateriapalvelu senioreille (7,70€)

WOTKIN'S-KOTILOUNAS JA ATERIAPALVELU SENIOREILLE-palvelu on suunnattu kotonaan asuville senioreille pääkaupunkiseudulla. Jos toimintakyvyssä on jonkin verran rajoitteita, mutta kotona asuminen on mutkatonta, silloin tämä palvelu on kuin räätälöity sinulle.

Toimitamme maukkaan ja proteiinipitoisen lounaan kotiin aina torstaisin. Valittavissa on joka päivälle kaksi vaihtoehtoa, esimerkiksi jauhelihapihvejä sipulikastikkeessa perunamuusilla tai vaikkapa hirvenliha-fetajuustokiusaus.

Nexuksen ateriapalvelun toimittamat Wotkin’sin laadukkaat kotilounaat on mahdollista yhdistää kotiapuun. Käynnin yhteydessä katsotaan myös, miten syömisen kanssa käytännössä käy.

Hinnat:

  • LOUNAAT ATERIAPALVELU (234,85 euroa): pelkät lounaat kotiintuotuna koko kuukaudeksi (7,70€/kpl), toimitus kerran viikossa torstaisin
  • LOUNAAT ATERIAPALVELU + KOTIKÄYNNNIT KERRAN VIIKOSSA (394,85 euroa): lounaat kotiintuotuna koko kuukaudeksi ja joka viikko tunnin kotiapu torstaisin

Yksittäisen lounaan hinnaksi muodostuu 7,70 euroa kuljetuksineen.

WOTKIN'S-KOTILOUNAS MENUT

Hei

Tässä menu viikolle 7.12-13.12.20. Taas on tarjolla herkullisia vaihtoehtoja, jopa karhua löytyy! Tarjolla on myös jouluherkkuja, leikkeitä ja makkaroita. Kysykää minulta, jos teillä on jotain eksoottisia toiveita!

Jokaisessa ruuassa on lisuke kuten riisi tai perunamuusi, paitsi ei tietystikään esimerkiksi kiusauksissa. Numeroin lounaat, jos se helpottaa teidän tilauksen tekoa. Voitte laittaa minulle vain numerolistan. Tilaukset laitetaan minulle Tuulalle viimeistään keskiviikkona 2.12.20. klo 16 mieluiten sähköpostilla.

Lounaiden määrällä ei ole minimimäärää eli voit tilata esimerkiksi kolme lounasta. Hintahan on 7,70 euroa/350 gramman ruoka. Kokoan tilauksenne kuukausilaskulle, jonka laitan sähköpostilla teille kuun lopussa.

Tuomme ruuat kotiin torstaina 10.12.20.

Laitathan kysymyksiä, jos on epäselvyyksiä! Hyvää marraskuun loppua kaikille!


Yhteistyöterveisin

PerustajaTuula KorhonenNexus-senioripalvelut

1 Nakkipastaa L
2 Jauhelihapihvejä sipulikastikkeessa perunamuusia L,G
3 Kukkoa viinissä ** riisiä L,G
4 Bratwurstia ja lihapullapannua L,G,M
5 Perinteistä jauhelihakastiketta ** perunamuusia L,G
6 Pippuriporsasta riisiä L,G,M
7 Carbonara pastaa L
8 Lihapullia kermakastikkeessa perunamuusia L,G
9 Merimiespihviä ** L,G
10 Liha-makaronilaatikkoa L
11 Italialaisia lihapullia riisiä L,G
12 Currybroileria ** riisiä L,G
13 Kahden kalan kiusausta ** L,G
14 Karhulihapullia katajanmarjakastikkeessa perunamuusia L,G

Viikko 40 (28.9-2.10) LOUNASMENU

Tilaus puhelimitse: 09 4155 1955