WOTKIN'S-KOTILOUNAS - ATERIAPALVELU SENIOREILLE

Wotkin's-kotilounas ja ateriapalvelu senioreille (7,70€)

WOTKIN'S-KOTILOUNAS JA ATERIAPALVELU SENIOREILLE-palvelu on suunnattu kotonaan asuville senioreille pääkaupunkiseudulla. Jos toimintakyvyssä on jonkin verran rajoitteita, mutta kotona asuminen on mutkatonta, silloin tämä palvelu on kuin räätälöity sinulle.

Toimitamme maukkaan ja proteiinipitoisen lounaan kotiin aina torstaisin. Valittavissa on joka päivälle kaksi vaihtoehtoa, esimerkiksi jauhelihapihvejä sipulikastikkeessa perunamuusilla tai vaikkapa hirvenliha-fetajuustokiusaus.

Nexuksen ateriapalvelun toimittamat Wotkin’sin laadukkaat kotilounaat on mahdollista yhdistää kotiapuun. Käynnin yhteydessä katsotaan myös, miten syömisen kanssa käytännössä käy.

Hinnat:

  • LOUNAAT ATERIAPALVELU (234,85 euroa): pelkät lounaat kotiintuotuna koko kuukaudeksi (7,70€/kpl), toimitus kerran viikossa torstaisin
  • LOUNAAT ATERIAPALVELU + KOTIKÄYNNNIT KERRAN VIIKOSSA (394,85 euroa): lounaat kotiintuotuna koko kuukaudeksi ja joka viikko tunnin kotiapu torstaisin

Yksittäisen lounaan hinnaksi muodostuu 7,70 euroa kuljetuksineen.

WOTKIN'S-KOTILOUNAS MENUT

Hei,

vuoden viimeisen viikon herkut. Eikö olekin merkillinen viikko 53?! Liitteessä on myös leikkeitä ja makkaroita, joita voitte tilata samalla.

Jokaisessa ruuassa on lisuke kuten riisi tai perunamuusi, paitsi ei tietystikään esimerkiksi kiusauksissa. Numeroin lounaat, jos se helpottaa teidän tilauksen tekoa. Voitte laittaa minulle vain numerolistan. Tilaukset laitetaan minulle Tuulalle viimeistään keskiviikkona 23.12.20. klo 16 mieluiten sähköpostilla.

Lounaiden määrällä ei ole minimimäärää eli voit tilata esimerkiksi kolme lounasta. Hintahan on 7,70 euroa/350 gramman ruoka. Kokoan tilauksenne kuukausilaskulle, jonka laitan sähköpostilla teille kuun lopussa.

Hannu tuo ruuat kotiin torstaina 31.12.20. Hän soittaa teille ja sopii tuontiajan.

Laitathan kysymyksiä, jos on epäselvyyksiä!

****Hyvää Joulua kaikille!****

--
Yhteistyöterveisin

Perustaja
Tuula Korhonen
Nexus-senioripalvelut
https://www.nexussenioripalvelut.fi
https://www.facebook.com/nexussenioripalvelut

gsm 040 8224020

1 Jauheliha-barbequepihvejä muusi L,G
2 Porsaanleikkeitä muusi L,G
3 Nakkikastiketta muusi L,G
4 Kanaa curry-kookoskastikkessa ** riisi L,G
5 Italialaista vasikanlihapataa ** riisi L,G
6 Lihamakaronilaatikkoa L
7 Jauhelihapihvejä muusi L,G
8 Kiinalaista härkää ** riisi L,G L, G,
9 Pyttipannua M
10 Kreikkalaisia lihapullia muusi L,G
11 Metsäkauriskäristystä ** muusi L,G,M

Viikko 40 (28.9-2.10) LOUNASMENU

Tilaus puhelimitse: 09 4155 1955